Lezing ‘Versterking Structuur en Identiteit’

Op dinsdag 9 november zal Sacha Schram van HKB stedenbouwkundigen een lezing houden over de versterking van structuur en identiteit.

In de lezing zal zij ingaan op projecten in verschillende settings, zowel in het noorden als in andere delen van het land. Hiervan laat zij zien wat de werkwijze van het bureau is om het gewenste programma in balans te brengen met de ruimtelijke mogelijkheden van de plek. De vraag achter de vraag en de context van het plangebied zijn hierin essentieel. Bij al deze opgaven is haar focus het versterken van de ruimtelijke structuur en identiteit ter plaatse. De lokale karakteristieken  zijn voor haar daarbij een bron van inspiratie.

Tijd en datum:    dinsdag 9 november 2010 om 20:000
Locatie:                 School van de Architectuur, Zuiderkuipen 19 te Groningen

Meer info op de website van de Vereniging ter Bevordering van de Bouwkunst

Advertenties

Over hkblabla

HKB stedenbouwkundigen werkt al meer dan 65 jaar aan de leefomgeving van mens, dier en plant. Stedenbouw en landschap zijn onze kerndisciplines. Wij kunnen en willen een rol spelen in de initiatie-, de ontwerp- en realisatiefase. Wij werken graag aan plannen die haalbaar zijn vanuit maatschappelijk oogpunt, voor de markt en voor de wet- en regelgever. Daarom hebben wij naast ontwerpers, planologen, juristen en onderzoekers in huis en hebben we directe relaties met planeconomen en procesadviseurs. Maar, het moet ook mooi worden en vooral blijven!
Dit bericht werd geplaatst in HKB nieuws en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s