Brusselse markt

De leukste en meest exotische rommelmarkt in de Benelux is te vinden in Brussel op het Vosseplein. In het weekend, vanaf 6 uur s’ochtends tot begin middag, wordt deze markt gehouden. Het  lijkt wel of alles hier te koop is.

De koopwaar varieert van antiek, boeken, bontjassen, militaire atributen, Afrikaanse maskers, electronica, enz. Een van de meest bizarre koopwaar bestaat uit een gevulde fotoalbums van 50 jaar geleden voor een euro.

De sfeer is uitstekend. Het is er vol mensen. De lucht is gevuld met popnummers uitgevoerd op een accordeon, en Brussels afdingen. Bij elke kraam verwonder je je opnieuw.

Op de foto hierboven is te zien dat een Afrikaans tovenaarsschedel, romeins geld, instrumenten, maskers e.d. worden aangeboden.

Ook de treinborden uit heel Europa zijn er te koop.

Advertenties

Over hkblabla

HKB stedenbouwkundigen werkt al meer dan 65 jaar aan de leefomgeving van mens, dier en plant. Stedenbouw en landschap zijn onze kerndisciplines. Wij kunnen en willen een rol spelen in de initiatie-, de ontwerp- en realisatiefase. Wij werken graag aan plannen die haalbaar zijn vanuit maatschappelijk oogpunt, voor de markt en voor de wet- en regelgever. Daarom hebben wij naast ontwerpers, planologen, juristen en onderzoekers in huis en hebben we directe relaties met planeconomen en procesadviseurs. Maar, het moet ook mooi worden en vooral blijven!
Dit bericht werd geplaatst in Opgevallen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s