kamer wil het lokaal opwekken van duurzame energie stimuleren

De kamer wil een fonds inrichten om het aantrekkelijk te maken energie op te wekken voor eigen gebruik. Kamerlid Stientje van Veldhoven wil dat in 2020 één miljoen huishoudens en bedrijven zelf duurzame energie opwekken.

Vanuit het onderzoek Duurzaamheid is Bullshit zien ook wij de kansen voor lokale opwekking van energie. Dit fonds kan helpen de opstartkosten van een vergister laag te houden en biedt zo kansen om de vergister als bijproduct van een veehouder te zien.

Binnenkort vindt u op deze site hoe wij denken dat het inzetten van een vergister als bijproduct kansen kan bieden voor een rijker landschap.

video: interview Stientje van Veldhoven
bron: nos.nl

Advertenties

Over bas vendrig

Stedenbouwkundige bij HKB stedenbouwkundigen HKB werkt al meer dan 65 jaar aan de leefomgeving van mens, dier en plant. Stedenbouw en landschap zijn onze kerndisciplines. Wij kunnen en willen een rol spelen in de initiatie-, de ontwerp- en realisatiefase. Wij werken graag aan plannen die haalbaar zijn vanuit maatschappelijk oogpunt, voor de markt en voor de wet- en regelgever. Maar, het moet ook mooi worden en vooral blijven! Recente projecten: SCHIEDAM Ontwikkelingsvisie Binnenstad OUD-BEIJERLAND Visie Waterfront Visie Stougjesdijk-Oost MIDDEN-DRENTHE Structuurvisie ONDERZOEK Duurzaamheid is Bullshit
Dit bericht werd geplaatst in media, onderzoek Duurzaamheid is Bullshit en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s