Urban Producers gelanceerd

Urban Producers? Is dat de Engelse site van HKB stedenbouwkundigen? Nee, het is een platform voor collectief opdrachtgeverschap. Nederland heeft de laatste jaren een stortvloed aan ‘projecten’ gehad, waarvan slechts een gering deel is uitgevoerd. Zonde van het geld, de inspanning en de creativiteit. Maar de tijd van verspilling is voorbij!

Urban Producers faciliteert een collectieve aanpak waarmee de kosten voor opdrachtgeverschap drastisch worden verminderd. Het lijkt een beetje op crowdfunding, maar wijkt daar op een aantal essentiële punten van af. Het afgelopen jaar heeft HKB deze aanpak uitontwikkeld en nu online geplaatst. Kijk op de website (www.hkbu.nl) wat het precies betekent.

De onderstaande video legt de noodzaak van Urban Producers uit:

en de animatie hier onder legt de werking van Urban Producers uit.

Advertenties

Over hkblabla

HKB stedenbouwkundigen werkt al meer dan 65 jaar aan de leefomgeving van mens, dier en plant. Stedenbouw en landschap zijn onze kerndisciplines. Wij kunnen en willen een rol spelen in de initiatie-, de ontwerp- en realisatiefase. Wij werken graag aan plannen die haalbaar zijn vanuit maatschappelijk oogpunt, voor de markt en voor de wet- en regelgever. Daarom hebben wij naast ontwerpers, planologen, juristen en onderzoekers in huis en hebben we directe relaties met planeconomen en procesadviseurs. Maar, het moet ook mooi worden en vooral blijven!
Dit bericht werd geplaatst in HKB nieuws en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s