HKB Goes Valentine…… een hommage aan het bestemmingsplan

Lief bestemmingsplan,

Onze eerste ontmoeting betekende een ommekeer in mijn leven. Tot dan toe had ik altijd zonder jou geleefd en wist ik niet wat ik miste. Je hebt dan ook voor heel wat opschudding gezorgd in mijn bestaan, maar hebt me ook zo veel geleerd. Je leerde me mijn keuzes goed te onderbouwen, zodat niemand mijn beslissingen in twijfel trok.Ook leef ik veel meer met regels. Goh, wat heeft dat voor een duidelijkheid en structuur gezorgd! Daarbij bleek dat wanneer je de regels concretiseert door ze te verwerken in een afbeelding, dit veel meer tot de verbeelding spreekt.

Door de jaren heen is de wereld om ons heen erg veranderd, maar onze band is nog steeds niet kapot te krijgen. Jij maakt je tegenwoordig meer zorgen over de financiën en over cultuurhistorie. Hoe je daar zo bij komt, ik weet het niet, het zal wel van bovenaf komen. Maar goed, ik heb er mee te leven en doe dat nog altijd met alle plezier! We hebben beide gemerkt dat er mensen zijn die ons uit elkaar proberen te drijven, maar wij houden vol! Ik hou van je en zal dat met heel mijn hart blijven doen.

Je liefste.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op HKB Goes Valentine…… een hommage aan het bestemmingsplan

 1. Jeroen Leemans zegt:

  Lieve planoloog,

  Wat een plezier weer van je te horen. Ik hoop dat onze zoektocht naar de verankering van ruimtelijke kwaliteit in dorp, stad en land niet ontaard in stilstand. Laten we ook andere vrienden in onze relatie wat ruimte gunnen zich te ontplooien. Ja mits, we de benoemde kwaliteit altijd blijven herkennen.

  Liefs, je bestemmingsplan

 2. Jeroen Leemans zegt:

  Lief bestemmingsplan,

  Het mooie is dat jij met je regels een steun bent voor alle partijen. Iedereen weet waar we en hoe we kunnen bouwen nu en in de toekomst. Je gaat een lange tijd mee. De waan van de dag overstijg je.

  groet van de stedenbouwer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s