informatiemarkt met Raad Oud-Beijerland over visies Waterfront en Stougjesdijk-Oost

Gisteravond werden zowel de visie Waterfront als Stougjesdijk-Oost gepresenteerd aan de raad. Tijdens deze informerende raadsbijeenkomst werd de raad bijgepraat over de visievorming voor beide gebieden.


Waterfront en Stougjesdijk-Oost komen in goede afstemming met de Regiovisie Noordrand, de structuurvisie IVDO 2.0 en de Toekomstvisie tot stand. Tijdens de inspirerende bijeenkomst van gisteren kwam duidelijk naar voren dat door deze integrale afstemming heel helder wordt waar je wat zou moeten doen om het dorp als totaal te versterken.

De komende tijd moeten alle lijntjes bij elkaar komen zodat rond de zomer de verschillende plannen voor besluitvorming naar de Raad kunnen.

Advertenties

Over bas vendrig

Stedenbouwkundige bij HKB stedenbouwkundigen HKB werkt al meer dan 65 jaar aan de leefomgeving van mens, dier en plant. Stedenbouw en landschap zijn onze kerndisciplines. Wij kunnen en willen een rol spelen in de initiatie-, de ontwerp- en realisatiefase. Wij werken graag aan plannen die haalbaar zijn vanuit maatschappelijk oogpunt, voor de markt en voor de wet- en regelgever. Maar, het moet ook mooi worden en vooral blijven! Recente projecten: SCHIEDAM Ontwikkelingsvisie Binnenstad OUD-BEIJERLAND Visie Waterfront Visie Stougjesdijk-Oost MIDDEN-DRENTHE Structuurvisie ONDERZOEK Duurzaamheid is Bullshit
Dit bericht werd geplaatst in HKB nieuws, Projecten en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s