Kinderen in Schiedam bruisen van de ideeën

Gisteren kwamen de kinderen van de Sint Josephschool weer langs in de Monopole. Wat een feest om deze kinderen te ontvangen. Na onze eerste bijeenkomst zijn ze in tweetallen de binnenstad in geweest. Ze kwamen terug met geweldige foto’s en scherpe constateringen over de staat van de binnenstad.

Omdat we de lekker beeldende en concrete oplossingen graag op passende wijze wilden vastleggen hebben we een getekend verslag van de bijeenkomst gemaakt. Deze willen we graag met u delen. In de onderstaande link is een pdf-bestand van het verslag te downloaden.

20120521_Schiedam_Kinderen_denken_mee

Omdat het zo mooi weer was en de kinderen vonden dat de Hoogstraat wel wat opgevrolijkt mocht worden, hebben we direct de daad bij het woord gevoegd en zijn met stoepkrijt aan de slag gegaan om de straat te versieren.

Advertenties

Over bas vendrig

Stedenbouwkundige bij HKB stedenbouwkundigen HKB werkt al meer dan 65 jaar aan de leefomgeving van mens, dier en plant. Stedenbouw en landschap zijn onze kerndisciplines. Wij kunnen en willen een rol spelen in de initiatie-, de ontwerp- en realisatiefase. Wij werken graag aan plannen die haalbaar zijn vanuit maatschappelijk oogpunt, voor de markt en voor de wet- en regelgever. Maar, het moet ook mooi worden en vooral blijven! Recente projecten: SCHIEDAM Ontwikkelingsvisie Binnenstad OUD-BEIJERLAND Visie Waterfront Visie Stougjesdijk-Oost MIDDEN-DRENTHE Structuurvisie ONDERZOEK Duurzaamheid is Bullshit
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s