Ambassadeurs van de Schiedamse Binnenstad

Vandaag gesproken met een ondernemer in de binnenstad over het effect van de uitspraken van Jan Mulder in DWDD. Zij vertelde dat ze al verschillende mensen in de winkel hadden gehad, die naar aanleiding van de lofzang van Jan naar Schiedam waren afgereisd, om al dat moois met eigen ogen te bewonderen. Een goede ambassadeur kan de stad dus helpen om nieuwe bezoekers aan te trekken. Graag horen wij van u wie een goede ambassadeur voor Schiedam zou zijn.


Mocht u niet alle namen herkennen hieronder de bijbehorende gezichten. En natuurlijk houden wij ons aanbevolen voor andere aansprekende namen! Gewoon reageren op deze mail.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Over bas vendrig

Stedenbouwkundige bij HKB stedenbouwkundigen HKB werkt al meer dan 65 jaar aan de leefomgeving van mens, dier en plant. Stedenbouw en landschap zijn onze kerndisciplines. Wij kunnen en willen een rol spelen in de initiatie-, de ontwerp- en realisatiefase. Wij werken graag aan plannen die haalbaar zijn vanuit maatschappelijk oogpunt, voor de markt en voor de wet- en regelgever. Maar, het moet ook mooi worden en vooral blijven! Recente projecten: SCHIEDAM Ontwikkelingsvisie Binnenstad OUD-BEIJERLAND Visie Waterfront Visie Stougjesdijk-Oost MIDDEN-DRENTHE Structuurvisie ONDERZOEK Duurzaamheid is Bullshit
Dit bericht werd geplaatst in Projecten en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Ambassadeurs van de Schiedamse Binnenstad

  1. Ben Dubbedam zegt:

    De beste ambassadeurs voor deze gouwe stad zijn de bewoners van Schiedam die zich creatief betrokken positief over hun stad uitlaten! Daarbij gebruik maken van bekende namen is dan mooi meegenomen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s