Eerste strategisch overleg Hondenspeeltuin

Afgelopen maandag hadden wij het eerste strategische overleg van Hondenspeeltuin Monthy. Samen met Floor Wijburg (W&I consultants) en Remco van Hattum (hondenuitlaatservice Dokkie) hebben wij het bedrijfsplan en strategie doorgenomen.

Het was een prettige en constructieve sessie. We hebben nagedacht over een realistische bedrijfsvoering die niet hoeft te drijven op subsidies. Waar komen de inkomsten vandaan? Hoe realistisch is het voorstel. Hoe groot is de verwachte vraag. Wie zijn de doelgroepen. Wie doet het onderhoudt, etc.. Vele vragen passeerden de revue.
Er werden zelfs mogelijkheden besproken om lokale ondernemers bij het plan te betrekken en een symbiose te creëren met hondenpensions langs de hondenspeeltuinen.

Onze hoofden zitten weer vol met ideeën en energie.
Binnenkort het volgende strategische overleg waarin we het ontwerprandvoorwaarden en de aanleg van de speeltuinen gaan bespreken.  Ik kijk er naar uit.

Overigens is vanavond (28 november) de avond van het Stadsinitiatief. Kom vanaf 18:30 naar het stadskantoor om te kijken naar de verschillende pitches. O.a. de hondenspeeltuin zal hier aanwezig zijn.

meer informatie:

Advertenties

Over hkblabla

HKB stedenbouwkundigen werkt al meer dan 65 jaar aan de leefomgeving van mens, dier en plant. Stedenbouw en landschap zijn onze kerndisciplines. Wij kunnen en willen een rol spelen in de initiatie-, de ontwerp- en realisatiefase. Wij werken graag aan plannen die haalbaar zijn vanuit maatschappelijk oogpunt, voor de markt en voor de wet- en regelgever. Daarom hebben wij naast ontwerpers, planologen, juristen en onderzoekers in huis en hebben we directe relaties met planeconomen en procesadviseurs. Maar, het moet ook mooi worden en vooral blijven!
Dit bericht werd geplaatst in HKB Urban Producers en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s