Avond van de Stadsinitiatieven

Het was me de avond wel. Woensdag de 28e was de avond van het Stadsinitiatief. Het stadhuis was afgeladen vol. Zie het onderstaande filmpje voor een kort verslag van RTV Rijnmond.

In totaal presenteerden 32 verschillende initiatieven zich aan de jury en de board. Het was de eerste kennismaking. Zowel Hondenspeeltuin Monthy als de Hef Experience hielden een korte pitch. De echte jurering vindt pas in februari plaats.

Volgens de gemeente kwamen uiteindelijk meer dan 300 man op de Avond van het Stadsinitiatief af. Naast de presentaties waren er videozuilen en een grote zaal waar de initiatiefnemers met elkaar kennis konden maken. Na een intensieve avond ging ik positief gesloopt weer op huis aan.

Meer info:

Advertenties

Over hkblabla

HKB stedenbouwkundigen werkt al meer dan 65 jaar aan de leefomgeving van mens, dier en plant. Stedenbouw en landschap zijn onze kerndisciplines. Wij kunnen en willen een rol spelen in de initiatie-, de ontwerp- en realisatiefase. Wij werken graag aan plannen die haalbaar zijn vanuit maatschappelijk oogpunt, voor de markt en voor de wet- en regelgever. Daarom hebben wij naast ontwerpers, planologen, juristen en onderzoekers in huis en hebben we directe relaties met planeconomen en procesadviseurs. Maar, het moet ook mooi worden en vooral blijven!
Dit bericht werd geplaatst in HKB Urban Producers en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s