Even voorstellen!

Hallo allemaal!

Ik ben de nieuwe stagaire binnen HKB stedenbouwkundingen Rotterdam en daarom word ik voorgesteld aan het grote publiek via dit blog. Ik ben Simone Haarbosch en studeer Bouwmanagement en Vastgoed aan Avans Hogeschool in Tilburg. Ik heb voor de major stedenbouw gekozen omdat ik hierin mijn creatieve kant verder kan ontwikkelen. Ik ben graag met van alles en nog wat bezig en in de stedenbouw zit je dus ook gelukkig nooit stil.

Stedenbouw vormt voor mij de sfeer in een straat/wijk of stad, en daarom vind ik het ook zo leuk om hier mee bezig te zijn. Ik probeer alles dan ook altijd van de “ bright side of life” te bekijken.

Ik kom zelf uit Oosteind in Brabant, maar gelukkig hoef ik niet iedere dag op en neer te reizen omdat mijn zus met liefde en plezier een stukje van haar studentenkamer aan mij heeft afgestaan voor de komende tijd. Naast school houd ik me bezig met hockeyen, werken in een ijssalon en op stap met vrienden.

Ik ga me de komende tijd bezig houden met het ondersteunen van de projecten van HKB Urban Producers. Zodra de campagnetijd voor de stadsinitiatieven gaat beginnen zullen jullie dus vanzelf meer berichtjes van mij zien verschijnen!

Simone!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in HKB nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s