Laatste loodjes van de Stadsinitiatieven powered bij HKB Urban Producers

Vandaag is het dan zover. Na een periode waarin HKB Urban Producers de Stadsinitiatieven Artpark, Hondenspeeltuin Bello en Rotterdam Ark heeft begeleid bij het opstellen van hun projectplan worden op dit moment de laatste puntjes op de i gezet. Een spannend moment. Wij geloven in de kansen van deze drie geweldige initiatieven, die elk op hun eigen manier een meerwaarde voor Rotterdam betekent en zijn dan ook heel benieuwd of de jury van het Stadsinitiatief daar straks hetzelfde over denkt.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Op 10 april wordt duidelijk of deze initiatieven deel uit maken van de 5 genomineerde initiatieven en we ons op kunnen maken voor de stemcampagnes. Benieuwd naar de door HKB Urban Producers gesteunde plannen? Houdt deze blog in de gaten, binnenkort volgt meer informatie over de initiatieven! Voor meer informatie over het stadsinitiatief in Rotterdam zie de website van de gemeente.

Advertenties

Over bas vendrig

Stedenbouwkundige bij HKB stedenbouwkundigen HKB werkt al meer dan 65 jaar aan de leefomgeving van mens, dier en plant. Stedenbouw en landschap zijn onze kerndisciplines. Wij kunnen en willen een rol spelen in de initiatie-, de ontwerp- en realisatiefase. Wij werken graag aan plannen die haalbaar zijn vanuit maatschappelijk oogpunt, voor de markt en voor de wet- en regelgever. Maar, het moet ook mooi worden en vooral blijven! Recente projecten: SCHIEDAM Ontwikkelingsvisie Binnenstad OUD-BEIJERLAND Visie Waterfront Visie Stougjesdijk-Oost MIDDEN-DRENTHE Structuurvisie ONDERZOEK Duurzaamheid is Bullshit
Dit bericht werd geplaatst in HKB Urban Producers en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s