Benieuwd naar de bevindingen van de Schiedamse kinderen

Vanmiddag hebben we een afsluitende bijeenkomst met de kinderen van de St. Josephschool. Het belooft een interessante middag te worden met een aantal zeer mondige kinderen uit groep 6. Wat vinden zij nu de mooiste plek? Wat missen zij in het centrum en hoe moet de binnenstad eruit zien als zij later groot zijn?

Heb al een voorproefje gekregen via de toegestuurde foto’s die de kinderen de afgelopen weken gemaakt hebben in de binnenstad.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ben benieuwd naar de verhalen bij de foto’s.

Over bas vendrig

Stedenbouwkundige bij HKB stedenbouwkundigen HKB werkt al meer dan 65 jaar aan de leefomgeving van mens, dier en plant. Stedenbouw en landschap zijn onze kerndisciplines. Wij kunnen en willen een rol spelen in de initiatie-, de ontwerp- en realisatiefase. Wij werken graag aan plannen die haalbaar zijn vanuit maatschappelijk oogpunt, voor de markt en voor de wet- en regelgever. Maar, het moet ook mooi worden en vooral blijven! Recente projecten: SCHIEDAM Ontwikkelingsvisie Binnenstad OUD-BEIJERLAND Visie Waterfront Visie Stougjesdijk-Oost MIDDEN-DRENTHE Structuurvisie ONDERZOEK Duurzaamheid is Bullshit
Dit bericht werd geplaatst in Projecten en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie